Hareketli Garaj Kapıları

Garaj Kapısı

Günümüz dünyasında artık her alanın değerlendirildiği garaj alanlarının önemi gitgide artmaktadır. Garaj alanlarının güvenli ve mevsim şartlarına karşı korunabilmesi de oldukça önem teşkil etmektedir. Garaj kapısı, arabalarınızı ve garaj alanlarını her türlü mevsim şatlarından koruyup bunun yanında aracınızın güvenliğini de korumaya olanak sağlar. Hareketli garaj kapıları konutlar, iş merkezleri, alışveriş merkezleri, sitelerin kapalı garajlarında tercih edilen sistemlerin en başında gelir. Firmamızın garaj kapısı modelleri bina ya da site girişinde geniş açıklıkları kapatmak ve araç geçişlerine olanak sağlamak için her ihtiyaca uygun boyutlarda ve özelliklerde üretilmektedir.

Kullanım Alanları

Garaj kapısı kullanım alanlarını sayacak olursak genel olarak araçların bulunduğu her mekanda kullanılabilir. Özellikle bina ve site girişlerinde tercih edilen hareketli garaj kapıları alışveriş merkezlerinde, iş yerlerinde, lüks villalar gibi yerlerde tercih edilir. Kullanıcı yorumlarına bakıldığında firmamızın satışa sunduğu garaj kapısı modelleri en çok tercih edilen ürünler arasında olmayı devam ettirmektedir.

Teknik Detaylar

Firmamızın kaliteli ve güvenli ürettiği garaj kapılarının otomatik açılıp kapanma özelliği bulunuyor. Çalışma gerilimi 24 volt olup, maksimum çalışma verimi 2400 mm’dir. Standart çizgili ya da dekoratif panel seçeneği de bulunan garaj kapılarımızda tercihe göre uygulanabilen menfez ve pencereleri de bulunuyor. 40 mm Poliüretan özellikli sandwich panelleri ve galvaniz kaplama çelik ray sistemlerini içinde barındıran garaj kapıları sızdırmazlık sağlayabilen lastik contalarına da sahiptir. Bunun yanında emniyet fotoselli takılabilme gibi özelliği de bulunuyor. Firmamızın garaj kapısı modellerinde kullanılan kumanda, buton şifreli ve kartlı giriş ya da anahtarlı buton gibi seçeneklere sahip farklı otomasyon sistemlerini de içinde barındırır.

Model Seçenekleri

Firmamızın garaj kapısı modelleri için üretmiş olduğu seçenekler çok çeşitlidir. Ürün kataloglarında geniş bir yelpazeye sahip olup her tercihe ve zevke uygun garaj kapıları üretmektedir. Genellikle konut ve iş yeri için kullanılan ürünlerimizin renk seçenekleri klasik olup kullanıcıyı zorlamayan özelliklere sahiplerdir. Dekoratif garaj kapıları da bulunan firmamızda tercihe göre kurulabilecek pencere ve ışık sistemleri ile garaj kapısına şık bir görüntü kazandırılabilir. Garaj kapılarımız elektrikli motorları ve kapı ağırlıklar arasında denge sağlayan sistemleri ile manuel olarak kolay bir şekilde açılıp kapanabilir.

imgres

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir